Widerrufsrecht

Retourbeleid

Wat jammer om te vernemen dat jouw bestelde product(en) niet naar wens is/zijn. Voldoet een artikel helaas niet helemaal aan jouw verwachtingen. Dan kan dit snel en eenvoudig online met behulp van SendCloud. Voor alle retouren binnen Nederland kan dit al voor €4,95. Let op: Wij accepteren enkel retouren welke ongebruikt en onbeschadigd zijn. Indien dit niet het geval is, zullen wij de retour niet kunnen accepteren. Klik gemakkelijk op de actie knop hieronder om jouw retour aan te melden.

 

Meld hier jouw retour aan!

 

Wat gebeurd er na het aanmelden van mijn retour?

Indien u een retourmelding heeft gedaan, zullen wij eerst kijken of uw retourmelding in aanmerking komt voor een retourzending. Dit betekend dat het artikel niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft kan zijn. Zodra wij uw retourverzoek hebben geaccepteerd, ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van de retourzending. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Voor goederen de door hun aard niet op normale wijze via de post teruggezonden kunnen worden zijn de kosten €4,95. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.