Maak je lichaam klaar voor het najaar!

Nog maar een aantal weken geleden werden we wakker door het gezang van de vogeltjes, het zonnetje door de ruiten, het gevoel dat het een heerlijk warme dag ging worden. Lagen de stranden vol met genieters en dronken we s ’avonds een glas rosé terwijl de zon langzaam onderging.

Nu is het tijd om ons klaar te maken voor wat het najaar ons gaat brengen. Helaas merken we dat het corona virus zich niet de les laat lezen en dat we met z’n allen ervoor moeten zorgen dat we gezond en fit blijven om het virus zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Maar wat heb je nou nodig om fit het najaar in te gaan, wat heeft ons lichaam nodig en nog belangrijker, wat moet je hiervoor doen?

Immuniteit en afweersysteem
We weten allemaal dat het enorm belangrijk is om een goed afweersysteem te hebben en te houden om ervoor te zorgen dat we niet ziek worden en meer vatbaar zijn voor het corona virus. Onze Pro Immunity zit boordevol vitamine C en heeft verschillende werkingen. Deze gezonde antioxidant komt normaal gesproken voor in groenten, fruit, aardappelen en vlees. Het heeft een gunstig effect op de elasticiteit van de bloedvaten en de doorstroming van je bloed. Vitamine C zorgt voor een beter afweersysteem, en dus is jouw lichaam bestand tegen alle virussen die het najaar met zich meebrengt!

Kom van die bank af!
Een groot nadeel van het najaar is dat we minder bewegen. We pakken minder snel de fiets, gaan minder snel een rondje lopen, en maken meer gebruik van de bank onder het genot van snacks en series. Hoewel we allemaal wel een zo’n dag hebben waarop het heerlijk is om van deze laatste optie gebruik te maken, is het enorm belangrijk om jezelf te blijven motiveren om regelmatig toch even dat rond je te gaan lopen, de sportschool te bezoeken of de toch de fiets pakken om die paar boodschappen te halen. Een bekend gevolg van het najaar is dat velen onder ons een stukje energie missen die de zomer met zich meebrengt.

Probeer eens de Pro Energy! Met deze energie boost supplementen ga je vermoeidheid tegen en zorg je ervoor dat je door de gehele dag heen meer energie hebt. Daarnaast beschik je ook over een beter uithoudingsvermogen en een verbeterde focus.

 En dan toch weer die groenten.. We blijven het zeggen.
Ja, het blijft terugkomen, gezond eten doet wonderen voor je lichaam en geest. Wij benadrukken altijd dat juist de combinatie van goed en gezond eten met aanvullende voedingssupplementen de sleutel is tot een gezond en fit lichaam. Eerlijk is eerlijk, als je fulltime werkt, een gezin thuis hebt, wilt sporten, nog moet strijken en het toilet nog moet poetsen, heb je niet altijd zin om uitgebreid te koken en maak je liever even een snelle maaltijd klaar. Echter zijn er enorm veel recepten die binnen een handomdraai klaargemaakt kunnen worden, of gerechten die juist lekkerder worden als je ze een dag laat staan (en dus maakt op een rustige dag), zoals bijvoorbeeld lasagne, of een lekkere quiche! Laat het ons vooral weten als je graag gezonde, snelle recepten toegestuurd wilt krijgen!